Met korting naar ‘De Verdrietfabriek’ van Cultura Nova op ©-mill!

Van vrijdag 28 augustus t/m zondag 6 september vindt zomerfestival Cultura Nova plaats in Heerlen en omgeving. Cultura Nova bestaat dit jaar 25 jaar! Dat viert het festival met een programma vol passie, verwondering en spektakel. Er zijn vele activiteiten met theater, muziek, dans en beeldende kunst op bijzondere locaties in Heerlen en omgeving. Het programma biedt acts van wereldniveau naast unieke coproducties met jonge makers uit de regio.

In het verleden heeft ©-mill voor diverse activiteiten van Cultura Nova succesvol als locatie gefungeerd. Dit jaar heeft de organisatie voor de voorstelling De Verdrietfabriek van Hoge Fronten / Lieke Benders hier haar oog op laten vallen.

De Verdrietfabriek, een bijzondere kermisattractie vol verzameld verdriet

Tijdens de ‘Verdrietfabriek’ stapt het publiek in een karretje van een kermisattractie en rijdt letterlijk een parcours door een landschap vol stemmen. Verhalen die verzameld zijn door interviews met mensen over hun verdriet en het vinden van troost. Anders dan in ‘TODOS’ (2011) en ‘Gluren’ (2013) ondergaat het publiek bij ‘Verdrietfabriek’ een abstracte reis. Een reis waarbij het publiek niet het tempo mag bepalen, maar waarin het hen overkomt.

‘Verdrietfabriek’ is een coproductie van Hoge Fronten/Lieke Benders met Cultura Nova en is in Heerlen te zien tegen de monumentale achtergrond van de voormalige Philipsfabrieken op ©-mill Businesspark.

De voorstelling is te zien op zaterdag 29 & zondag 30 augustus, woensdag 2 t/m zondag 6 september, diverse aanvangstijden. De opbouw start de komende week en het geheel wordt weer afgebouwd op zondag 6 september na de voorstelling.

10% korting op je kaartje!

Wil jij er bij zijn? Dan heeft ©-mill speciaal voor jullie Millers een code waarmee je 10% korting ontvangt op je ticket!

Bestel hier je tickets online en gebruik daarbij de code PV-CMill2015 in het winkelmandje!