Let’s introduce: Alles voor op kantoor

Alles voor op kantoor | Regelt alles van A tot Z

Pas een week bij ©-Mill, maar Dennis Zautsen van Alles voor op kantoor voelt zich al helemaal op zijn plek. Begonnen als webshop, maar tegenwoordig vooral de nadruk op persoonlijk contact. De klant ontzorgen, daar gaat het om bij Alles voor op kantoor!

2,5 jaar geleden is Dennis begonnen met Alles voor op kantoor, een groothandel in kantoorartikelen. ‘In die tijd is de klandizie erg vergroot en werd het voor mij tijd om de stap van zolderkamer naar extern kantoor te maken. ©-Mill de ideale plek voor mij. Hiermee boor ik met mijn bedrijf een nieuwe klantengroep aan maar ook qua locatie is alles fijn geregeld. Ik ben echt na de eerste week al verrast over hoe het hier gaat. De mensen zijn vriendelijk en het is leuk om buitenshuis te werken.’

‘Het unieke van Alles voor op kantoor is dat we ons richten op de regionale markt. Om een voorbeeld te geven: een klant boven Roermond is eigenlijk al te ver. We willen ons in de regio profileren. Daarnaast hebben we onze eigen bezorgdienst. Als een klant verlegen zit om kantoorartikelen kunnen we nog op dezelfde middag uitleveren! We willen de klant volledig ontzorgen; wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt van A tot Z. Daarin willen we ons onderscheiden van andere groothandels. Daar kun je misschien goedkoper inkopen, maar moet je wel alles zelf uitzoeken en loop je tegen zaken aan als betaling vooraf of bezorging door een externe dienst. Wij willen korte lijnen houden, persoonlijk contact hebben met de klant om het de klant een stuk makkelijker te maken.’

logo-allesvooropkantoor.jpg

Dennis Zautsen begon op zijn 19e al met een eigen bedrijf in advertenties en heeft de ondernemersopleiding afgerond. Hij is nog helemaal nieuw in ©-Mill, dus loop vooral eens langs zijn kantoor om je even voor te stellen! Het kantoor ligt in gebouw A, unit 30.

Meer weten over Alles voor op kantoor? Neem eens een kijkje op de website.