Let op! Verbeteringen aan de weg bij ©-mill

Meer parkeerplaatsen, tijdelijk enige vorm van overlast.

Vanaf 25 augustus (week 35) gaan er verschillende verbeteringen plaatsvinden op het terrein van ©-mill. Er komen meer parkeerplaatsen en de wegen worden versmald. Zo willen we de snelheid van auto’s, en daarmee enige autohinder, verminderen. Uiteindelijk zal er niet meer geparkeerd kunnen worden voor gebouw B, maar zullen er meer parkeerplaatsen op het terrein beschikbaar zijn!

Helaas heeft dit ten gevolge dat er enige vorm van overlast ondervonden kan worden. Om deze zo laag mogelijk te houden, plaatsen we hierbij de volledige planning.

Planning

Week 35 – 36: Opbreken en verbeteren van bestrating bij locatie 3 op de kaart. Vooral belangrijk voor de huurders van gebouw C,D, E, W en V. De betreffende parkeerplaatsen zullen tijdig afgezet worden. Er zal gezorgd worden voor een omleiding.

Week 36 – 37: Opbreken en verbeteren van bestrating bij locatie 7A en B op de kaart. Vooral belangrijk voor de huurders van gebouw A en B. De betreffende parkeerplaatsen zullen tijdig afgezet worden.

Week 37 – 38: Opbreken en verbeteren van bestrating bij locatie 2A en B op de kaart. Dit is vooral belangrijk voor huurders van gebouw V en K. De betreffende parkeerplaatsen zullen tijdig afgezet worden.

Week 38 – 39: Opbreken en verbeteren van bestrating bij locatie 1A en B op de kaart. Dit is van toepassing op alle huurders: we proberen de overlast zo laag mogelijk te houden door een gedeelte van de weg vrij te houden.

Plattegrond week 35-40.jpg

Wij vragen jullie begrip tijdens deze verbeteringen.

Als er nog vragen zijn, kunnen jullie contact opnemen met C’Magne via 0455719910.