Let’s introduce: KUSzzz

KUSzzz | outdoor kussens op maat

Het wordt knus op ©-mill met weer een nieuwe bewoner, namelijk KUSzzz! KUSzzz is een bedrijf gespecialiseerd in loungekussens, sierkussens en terraskussens op maat. Zij maken waterafstotende kussens die geschikt zijn voor buitengebruik op steigerhouten meubels, tuinstoelen en ligbedden. KUSzzz is opgericht in 2012 en staat voor “KUS" – een afkorting van KUSsens – en de toevoeging “zzz" – wat slaat op relaxen. “Want dat kun je met onze kussens” zegt Erik van der Horst; eigenaar en mede-oprichter van het bedrijf. Naast de verkoop via hun website is KUSzzz ook te vinden bij 13 verkooppunten in Nederland en België.

Naast een alsmaar groeiende organisatie is KUSzzz ook vooral een gezellig familiebedrijf. Eigenaren van KUSzzz zijn Erik van der Horst en Judith Willigenburg-Driessen. Erik houdt zich bezig met de verkoop, Judith is te vinden op kantoor waar ze de gehele administratie verzorgd. Judiths man, Rob Willigenburg, is vooral drijvende de kracht achter de schermen. Hij helpt op de achtergrond mee en houdt zich voornamelijk bezig met marketingtechnische vraagstukken, beheert de social media kanalen en optimaliseert voortdurend de website.

kuszzz personeel.jpg

De kracht van KUSzzz ligt volgens Rob in hun klantgerichtheid: "We zetten in op langdurige relaties met klanten waarbij we veel waarde hechten aan serviceverlening en klanttevredenheid. Het moet gewoon perfect zijn." Een optelsom van wat dan inhoudt: de beste materialen, met de hand gemaakt en uniek. "Dat is niet het goedkoopste productieproces, maar je hebt er uiteindelijk langer plezier!", aldus Rob.