Millers blij, wij blij!

Omdat we altijd benieuwd zijn naar jullie mening, hebben we even geleden een klant- en huurderstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Verblijd mogen we melden dat jullie allemaal erg tevreden zijn over ©-mill en C’licious!

Uit de feedback die we van jullie hebben gekregen blijkt dat geen enkele huurder aangeeft de bedrijfsruimte onprettig te vinden. 53% is tevreden en 33% is zelfs zeer tevreden! Ook C’licious valt goed in de smaak: in totaal geeft 92% van de respondenten aan tevreden of zeer tevreden te zijn over het aspect service/dienstverlening. Verder scoren sfeer, kwaliteit producten, hygiëne, assortiment en comfort meubilair erg goed.

Wil je de resultaten even rustig nalezen? Download dan hieronder de rapporten.

>> Huurderstevredenheidsrapport

>> Klanttevredenheidsrapport