Let’s introduce: Krutzen Support

©-mill heeft er weer een nieuwe bewoner bij in gebouw C, namelijk Krutzen Support. Een door enthousiaste ondernemers opgericht adviesbureau voor organisaties, baanveranderaars en zzp’ers, gericht op het oplossen van capaciteitsvraagstukken binnen organisaties.

"Na mijn vastgoedopleiding ben ik meteen gestart als makelaar en hypotheekadviseur en heb gedurende deze 8 jaar veel geleerd. Daarna heb ik de stap gemaakt richting arbeidsbemiddeling. Eerst bij een kleine technische detacheerder en daarna weer een stap naar een grote detacheerder met o.a. overheidsdetacheringen", aldus directeur Armand Krutzen. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer in de personeelsdienstverlening en vindt het fijn om met verschillende branches en niveaus aan het werk te zijn. Daarnaast beschikt hij over een breed en gemêleerd landelijk netwerk, van gemeenten tot aan MKB-bedrijven.

Krutzen: "Door de vele gesprekken die ik in de tussentijd met kandidaten heb gevoerd, heb ik een behoorlijke portefeuille kunnen opbouwen van geschikte kandidaten op alle mogelijke niveaus van de afdelingen kwaliteit, sales, inkoop, techniek, financiën tot aan de directie!"

Naast het invullen van capaciteitsvraagstukken zorgen ze ook voor maatwerkoplossingen op het gebied van personeelsdienstverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaal laten renderen van teams, het in kaart brengen van de capaciteiten van medewerkers en het opstellen en inzichtelijk maken van personeelsbehoefte op lange termijn.

Wil je meer weten over de Krutzen Support? Neem dan eens een kijkje op www.krutzensupport.nl.