Expositie Agnes Polman-de Bruin op ©-mill

Vanaf juli worden de wandelgangen van gebouw A op ©-Mill gesierd door de bijzondere werken van kunstenares Agnes Polman-de Bruin. Haar olieverf- en acrylschilderijen in verschillende stijlen zullen voor de komende drie maanden te bewonderen zijn.

Haar favoriete onderwerp is naast paarden vooral mensen: van naakten en portretten tot musici, dansers en moeders met kind. Agnes past verschillende schilder technieken toe in haar werk (paletmes, losse toetsen, collage, transfertechniek, gemengde techniek, etc.) en experimenteert graag met materialen als zand, structuurpasta, tegellijm, inkt en krijt.

Vanaf 1990 heeft Agnes regelmatig cursussen en workshops gevolgd bij diverse professionele kunstenaars zoals Hubert Bour, Claudia Volders en Fia Pinkers. Meer dan tien jaar volgt ze de leerzame en inspirerende cursus portret- en model tekenen en schilderen bij de Vrije Academie, onder leiding van docent en beeldend kunstenares Annemiek Jongen.