Vind gemotiveerde werkzoekenden tijdens het Vacaturecafé!

Het MKB-Limburg Vacaturecafé (VCL) komt naar ©-mill! Op woensdag 10 juni, van 16.00 – 18.00 uur, komen werkzoekenden en werkgevers samen op zoek naar de perfecte match. Als ondernemer dien je je openstaande vacature(s) in en bent zelf aanwezig tijdens het vacaturecafé, waar je middels face-to-facegesprekken direct en persoonlijk in contact komt met werkzoekenden. Als werkgever geef jij aan naar welke talenten je zoekt, werkzoekenden geven op hun beurt aan welke vacatures hen aanspreken. Is er een match? Dan stuurt VCL het CV naar de werkgever door, zodat de kandidaat meteen uitgenodigd kan worden voor een sollicitatiegesprek. Ook na het matching-traject kunnen ondernemers op steun rekenen vanuit VCL en kan MKB-Limburg bijspringen met begeleiding.

Een geschikte werknemer vinden was nog nooit zo snel en effectief! Dat blijkt ook uit de eerdere en zeer succesvolle edities van VCL. Zij mochten ruim 800 bezoekers verwelkomen en er zijn 450 interesseformulieren ingeleverd. Er waren 172 vacatures beschikbaar gesteld en werkgevers hebben ruim 190 CV’s opgevraagd. Dit alles met een succesvol resultaat: er zijn tot op heden 90 sollicitatiegesprekken gevoerd en 42 werkzoekenden geplaatst!

Wil je als werkgever op ©-mill ook snel en succesvol je vacature(s) aanbieden tijdens het Vacaturecafé op 10 juni? Dat kan! Meld je vacature(s) telefonisch aan via 0475-786400 of per e-mail via info@vacaturecafelimburg.nl. Voor jou als ondernemer op ©-mill is het aanmelden van een vacature overigens helemaal gratis!

Meer informatie over het Vacaturecafé vind je hier.

Vacaturecafé ©-mill

Woensdag 10 juni 2015

16.00 – 18.00 uur

Jan Campertstraat 5, 6416 SG Heerlen.