C’licious: Spaaractie, frisse salades en Bernarda bedankt!

Sparen voor zomer in een tasje

Tropische temperaturen zijn in zicht en dat betekent weer volop genieten van de zon in de lunchpauze! Om dit ultieme zomergevoel nóg meer kracht bij te zetten, kun je bij C’licious sparen voor de C’licious Picknick Bag. Dit is een zomers tasje met daarin een stuk fruit, een flesje of bekertje fruitsap en vers broodje met ham of kaas. Bij iedere €2,50 die je besteedt bij C’licious ontvang je een stempel op je spaarkaart. Is je kaart (20 stempels) vol? Dan kun je tussen 8.30u en 16.00u je Picknick Bag afhalen bij het restaurant! Deze actie loopt nog tot 31 juli 2015.

Salades in het assortiment

Geen zin in een warme hap tijdens de lunch? Probeer dan eens de lekkere maaltijdsalades uit ons assortiment! De rijkgevulde salades zijn vers, fris en vooral heerlijk gezond!

Nieuwe medewerkster

Vanaf deze week komt Sandra het C’liciousteam versterken. Welkom en veel succes Sandra!

Ice Ice Baby…

Wij hebben weer ijs bij C’licious! In het vriesvak vind je o.a.:

• Ben en Jerry’s

• Magnum

• Cornetto

• Raketjes

Bernarda, bedankt!

Jarenlang trakteerde Bernarda ons op een stralende glimlach, smeerde ze de allerlekkerste broodjes en zorgde ze ervoor dat niemand met een rommelende maag het restaurant verliet. In stijl nam ze twee weken geleden afscheid van C’licious en haar lieve collega’s. Ze wil graag iedereen bedanken die iets liefs heeft gedaan of gegevens op haar laatste dag.

We gaan je missen Bernarda. Wij hopen dat je met volle teugen gaat genieten van je welverdiende pensioen!