Besparen op je zakelijke brandstofkosten

Een tankstation naast de deur is al ideaal, maar met de nieuwe Fuel Card wordt tanken nu nog leuker! TinQ Heerlen biedt je met deze tankpas de mogelijkheid flink te besparen op je brandstofkosten en te profiteren van de vele zakelijke voordelen. Met de Fuel Card kun je bij alle bemande Gulf en onbemande TinQ tankstation veilig en snel tanken tegen scherpe condities. Ben je even niet in Heerlen? Dan is er met het landelijk netwerk van meer dan 390 tankstations altijd een station in de buurt!

Waarom kiezen voor de Fuel Card?

• Met de Fuel Card geniet u automatisch van de laagste-prijs-garantie. Indien de pompprijs tóch lager is dan de prijs op basis van je korting, wordt de laagste pompprijs automatisch doorberekend.

• Je ontvangt wekelijks een overzichtelijke factuur welke voldoet aan de regels van de Belastingdienst. Je bent als ondernemer zo gegarandeerd van je BTW teruggave over je tanktransacties en hoeft je daarbij geen zorgen te maken over eventuele fiscale naheffingen.

• Facturen worden via een beveiligd internet platform ter beschikking gesteld. Zo heb je op ieder gewenst moment vanaf iedere werkplek toegang en krijg je snel en efficiënt inzicht over niet alleen de nieuwste, maar ook over de eerder verzonden facturen.

• Je houdt maximale grip op je brandstofkosten. Per Fuel Card kun je bijvoorbeeld zaken als brandstofsoort en maximaal tanklimiet instellen.

Voor het aanvragen van de Fuel Card of meer informatie hierover kijk je op www.fuel-card.nl. Geef je voorkeur aan een persoonlijk gesprek? TinQ maakt graag een afspraak met je! Ze zijn bereikbaar via 0341 – 439000 of via retailsales@gulf.nl.

Tankstation TinQ Heerlen

Kerkraderweg 297

6416CH HEERLEN

Beschikbare brandstoffen

Diesel

Euro ongelood 95

Openingstijden

24 uur per dag, 7 dagen per week geopend