Strijd mee tegen kanker!

Met trots delen wij jullie mee dat één van onze C’magne medewerkers, fanatiekeling Frank Jeuring, zich op donderdag 4 juni actief gaat inzetten voor de strijd tegen kanker. Deze dag zal Frank zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, zodat het een ziekte wordt die niet meer dodelijk is.

Opgeven is geen optie!

Helaas kennen we allemaal wel iemand in onze naaste omgeving die kanker heeft of heeft gehad. Een vaak erg moeilijke periode, ieder met zijn eigen verhaal.

Lees hier het verhaal van Frank:

"Donderdag 4 juni is het zover. Dan ga ik samen met mijn zus en 4.000 andere enthousiastelingen de Alpe d’Huez beklimmen. Dit heeft een belangrijke reden, namelijk: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker!

Ik was het maken van de klim al langer van plan en toen mij afgelopen najaar werd gevraagd om mee te doen, twijfelde ik geen moment. Ook bij mijn moeder was kanker vastgesteld. Meerdere malen hebben we gedacht dat ze "kankervrij" zou worden verklaard, tot ze in 2002 helaas toch aan deze ziekte overleed.

Eigenlijk zou ik nu een hele relaas kunnen vertellen, maar daar worden maar weinig mensen wijzer van. Per slot van rekening hebben veel mensen hier helaas reeds ervaring mee; het is geen prettige periode in een ieders leven en als het even kan, zou níemand dit mee moeten hoeven maken.

Dit doel zal dan ook een utopie zijn, maar door het verrichten van meer onderzoek kunnen er nieuwe en wellicht betere behandelmethodes worden ontdekt, om zo een bijdrage te leveren aan de realisatie van dit doel. En dát is nu precies de reden waarom ik, samen met die 4.000 anderen, op 4 juni zo vaak mogelijk naar boven wil!

Om mijn doel te bereiken heb ik ook jouw hulp nodig. Graag zou ik je dan ook willen vragen een donatie te doen, zodat de stichting Alpe d’HuZes meer onderzoek kan doen en onder andere het KWF in de strijd tegen kanker kan steunen. Draag een steentje bij door via onderstaande link een bedrag naar keuze over te maken. Uiteraard komt het volledige bedrag ten goede aan de stichting."

Jij strijdt toch zeker ook mee?

Steun Frank en klik hier voor het geven van een donatie voor zijn strijd tegen kanker.

Het is ook mogelijk om met uw bedrijfslogo op het ©-mill shirt te staan. Het ©-mill

shirt wordt gedragen in de trainingsperiode én op 4 juni tijdens de klim zelf. Heb je hierin interesse? Neem dan contact op met Frank F.Jeuring@Cmagne.com

Wil je meer informatie over de stichting Alpe d’HuZes, klik dan hier.