Proefrijden in de BMW i3 of op de BMW C Evolution

In samenwerking met Keram (BMW en MINI dealer in Zuid-Limburg) laat ©-mill je kennis maken met de nieuwe BMW i3! Een dynamische auto die elektrisch rijden een nieuwe dimensie geeft. In het kader van duurzaam ondernemen en duurzame mobiliteit stelt Keram deze BMW nog 3 weken lang ter beschikking voor talloze proefritjes!

Rijden is ervaren. Daarom wordt de BMW i3 voor elk bedrijf maar liefst één hele dag ter beschikking gesteld. Haal de auto om 8.30u op ©-mill van de ‘lader’ en sluit hem daar ’s avonds om uiterlijk 18.00u ook weer aan. Ben je van plan om een flinke afstand af te leggen? No problem! De beschikbare BMW i3 is een zogenaamde REX uitvoering waardoor de elektromotor in combinatie met de benzinemotor voor een actieradius van minimaal 300 km zorgt. Het opladen geschiedt via de laadpaal op ©-mill en de laadkosten zijn uiteraard voor onze rekening. Verbruik je die dag ook benzine? Dan vragen wij vragen je echter wel om op eigen kosten te tanken.

Maar dat is nog niet alles! Naast de BMW i3 kun je op ©-mill tot 14 april ook een proefrit maken op de BMW C Evolution. Deze elektrische motor is iedere werkdag te leen tussen 9.00u en 16.00u. Hiervoor is natuurlijk wel een motorrijbewijs vereist.

Wil jij met je bedrijf ook een hele dag proefrijden in deze BMW i3? Vul dan hier het formulier in. Liever een proefrit maken op de te gekke BMW C Evolution? Neem dan even contact op met Kim Kickken om een afspraak te maken.

De sleutels zijn op te halen en dienen ook weer ingeleverd te worden bij Kim Kickken op het kantoor van C’magne in gebouw B. Zij neemt ook de verdere uitleg over de auto of motor voor haar rekening. Vergeet niet (een kopie van) je rijbewijs mee te nemen.

Wij wensen je veel rijplezier!