Open dag Fysio Factory

De laatste twee jaren is het aanbod van Fysio Factory op ©-mill aanzienlijk uitgebreid en daarom organiseren ze op dinsdag 14 april een interactieve open dag! Van 15.00u tot 19.00u kun je in de drie behandelruimtes terecht voor meer informatie over hun nieuwe activiteiten, zoals onder andere:

• Dry Needling, een techniek waarbij spieren worden aangeprikt om sneller en langduriger te ontspannen en zodoende pijn te verminderen of functies te verbeteren;

• Kinesiotaping, een tape-methode die vijf verschillende fysiologische systemen kan beïnvloeden (huid, fascie, lymfe, spieren en/of gewrichten);

• Top Performance Matrix, een test en trainingsprotocol om fysieke gesteldheid te meten en op de juiste manier te trainen.

Naast nieuwe behandeltechnieken heeft Fysio Factory nog veel meer uitgebreid! Van nieuwe apparatuur tot douches en omkleedruimtes om het sporten nog aangenamer te maken.

And, last but not least, start Fysio Factory in april met Bootcampsessies! Dit is een conditie training, gecombineerd met krachtoefeningen. De lessen vinden plaats in de verfrissende buitenlucht op het ©-mill terrein en starten op een laag niveau zodat iedereen kan deelnemen aan de activiteiten. Iedere activiteit kan vervolgens individueel verhoogd worden. Voor meer informatie of vragen over de prijzen bezoek je de open dag of neem contact op met Sanne Gielkens van Fysio Factory.

Tot ziens op dinsdag 14 april. Een hapje en drankje staan voor je klaar!