Even voorstellen: Sabrina Jap-A-Joe

Een frisse wind waait door het ©-mill kantoor met de komst van het nieuwe gezicht: Sabrina Jap-A-Joe! Vanaf maart is ze aan de slag als junior projectmanager en is daarmee de rechterhand van parkmanager Dennis. "Op dit moment loop ik zoveel mogelijk met Dennis mee om zowel kennis te maken met de huurders als het terrein zelf. Ik vind het belangrijk dat men mij leert kennen, ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact".

Het is niet de eerste keer dat Sabrina het ©-mill terrein betreedt: eerder liep ze stage bij C’magne, studeerde af en kwam in dienst. Andere kansen kruisten haar pad en na een tijdje gewerkt te hebben bij onder andere MVGM Winkelmanagement, heeft ze haar weg weer terug gevonden naar ©-mill. "Ik ben bij MVGM vooral betrokken geweest bij het vastgoedbeheer van winkelcentra voor institutionele beleggers. Het parkmanagement op ©-mill is weer heel iets anders, maar dat maakt het juist heel erg leuk. Ik moet nog veel leren en heb er ontzettend veel zin in!".

Sabrina zal het aanspreekpunt voor de ©-mill huurders worden. Als 100% mensenmens is het haar missie Millers te voorzien in wat ze nodig hebben. "Ik ben er om mensen verder te helpen, dus blijf nooit met je vragen zitten!", aldus Sabrina. Heb je dus een vraag over je kantoor, een bepaalde service of misschien juist een leuk idee dat je ons wil voorleggen? Stuur dan een mailtje naar s.jap-a-joe@cmagne.com of loop even binnen bij het C’magne kantoor in gebouw B.