Vooraankondiging Millers-enquête

Graag willen we je op de hoogte brengen van het klanttevredenheidsonderzoek dat binnenkort op ©-mill plaats zal vinden. Het onderzoek gaat over hoe jij als ‘Miller’ de gebouwen, de omgeving, de dienstverlening en faciliteiten waardeert.

Omdat we jouw mening zeer op prijs stellen en altijd op zoek zijn naar verbeterpunten, zullen alle ‘Millers’ aan de toegangspoort van ©-mill een enquêteformulier aangereikt krijgen. Het formulier kun je op je eigen gemak invullen en op een later tijdstip inleveren bij C’licious, waar je een kop koffie of thee met koek ontvangt voor de genomen moeite.

Wij garanderen dat er strikt vertrouwelijk wordt omgegaan met de informatie die wij ontvangen. De uitvoerder van het onderzoek, BuroZuid Advies, houdt zich aan de wettelijk bepaalde regels voor de bescherming van persoonsgegevens en aan de gedragscodes voor marktonderzoek.

Wij hopen op veel respons, zodat we ©-mill samen nog leuker kunnen maken!

Alvast bedankt voor je medewerking.