Met korting naar de C-inema!

Zet de popcorn maar vast klaar, want op 27 maart wordt gebouw B op C-Mill voor één avond omgetoverd tot een ware pop-up bioscoop! ‘De Cinema Grounds Pop Cinema’ beleving wordt georganiseerd door Stichting SPAT, een avond geheel in thema van de award winnende film ‘Pride’. De locatie, figuranten en acteurs maken deze bioscoopavond tot een bijzondere belevenis.

Wil je hier bij zijn? Koop dan je tickets online via https://www.yourticketprovider.nl/events/7710-cinema-grounds-presents-pride. Omdat we in een goede bui zijn krijg je als Miller ook nog eens 50% van ons! Vul hiervoor bij het kopen van je ticket de kortingscode ‘MillerTime’ in.

Datum: 27 maart

Tijdstip: 19:30 uur

Prijs: €15,- (met Millerkorting €7,50)

Locatie: C-Mill (gebouw B)

Over de film ‘Pride’

Het is zomer 1984 – Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele activisten geld op te halen om de families van de stakende mijnwerkers te ondersteunen. Maar ze stuiten op een probleem: de bond is gegeneerd hun steun te ontvangen. De actievoerders laten zich echter niet uit het veld slaan. Ze besluiten de bond te negeren en de mijnwerkers direct te benaderen. Ze ontdekken een mijnwerkersdorp in de binnenlanden van Wales en trekken er op uit in een klein busje om hun donatie persoonlijk te overhandigen.

Een buitengewoon verhaal over twee totaal verschillende gemeenschappen die zich verenigen voor een gezamenlijk doel.