Let’s introduce: IBG Monforts

Na enkele omzwervingen bij grote internationale ondernemingen, was Diederik de Loë toe aan een nieuwe uitdaging. Dit heeft hij vorig jaar gevonden bij IBG Monforts: een middelgroot bedrijf in Duitsland. Hij voegt de Hollandse handelsgeest toe aan het Duitse vakmanschap en is vanuit zijn nieuwe kantoor op ©-mill in gebouw C verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten.

IBG Monforts is een familieonderneming die voortgekomen is uit de machinebouw en textielindustrie en al meer dan 130 jaar actief. Als producent van industrieel maatwerk van hoogwaardige fluorpolymeer onderdelen, het aanbrengen van PTFE coatings, PTFE glijlagertechnologie, diverse industriële borstels en innovatieve zaadolie persen bedient IBG Monforts een breed scala van internationale klanten. Van de levensmiddelen- en cosmetische industrie tot en met de automotive- en bruggenbouw industrie.

"Wij zien in de Benelux nieuwe mogelijkheden te groeien. Op ©-mill hebben we de ideale locatie gevonden met een nieuwe verkoopvestiging deze groei waar te maken", aldus IBG Monforts directeur Diederik de Loë. "Het behoort tot ons concept dat we problemen oplossen voor technisch moeilijke toepassingen in nauw overleg met onze klanten. Voor meer informatie, voel je vrij contact met ons op te nemen!"

Ze zijn de bereiken op www.ibg-monforts.com.