De Breakfastclub: een inspiratieboost als ontbijt

Ben jij als ondernemer ’s ochtends ook op je productiefst? Dat komt goed uit! Want vanaf woensdag 11 maart organiseert ©-mill de Breakfastclub: een inspirerende ontbijtsessie in C’licious op elke tweede woensdag van de maand.

Terwijl je geniet van een lekker ontbijtje luister je naar de interessante presentatie van de gastspreker, stel je al je prangende vragen én pik je tussen de kaas en hagelslag nog een beetje netwerken mee. Met telkens wisselende thema’s is de Breakfastclub interessant voor alle managers en directeuren die hun ondernemerschap een gezonde boost willen geven!

De sessies starten om 7.30 uur en zijn uiterlijk om 9.00 uur afgelopen. Deelname (inclusief ontbijt) is gratis voor ©-mill bewoners. Binnenkort ontvang je per mail de officiële uitnodiging.