Expositie Peter Moors

Vanaf januari worden de wandelgangen van gebouw A op ©-Mill gesierd door intrigerende werken van kunstenaar Peter Moors. Met zijn expositie Inside Out wil hij de toeschouwer meenemen in een wereld vol persoonlijke ervaringen en creativiteit.

Het werk van Moors komt voort uit inspiratiebronnen uit zijn eigen leven, zoals verre reizen, muziek, films, documentaires en kunst. Zo is deze expositie doordrenkt met invloeden van New York en Oezbekistan, kunstenaars Basquiat en Schiele, de documentaire ‘Die Grosse Stille’ en films als ‘Fullmetal Jacket’ en ‘The Usual Suspects’. Een bonte collectie die je tijdens de koffiepauze onverwacht de adem zal benemen.

Sinds 1992 is Peter leerling bij Sandra Hommen. Vanuit het aanleren van diverse technieken en het kennismaken met kunststromingen heeft zijn werk zich ontwikkeld naar een variatie aan technieken zoals acrylverf, collage, potlood/houtskool/krijt, maar ook met grafische technieken zoals lino-druk.

Op zaterdag 10 januari 2015 zal Peter Moors de expositie officieel openen. Jullie zijn dan ook van harte welkom. De opening begint om 15.00 uur.