Bouw mee aan kunstpaviljoen KHOR II!

Een stapel van 860 vuurhouten balken vormt het gigantische bouwpakket dat op vrijdag 6 februari op

©-mill in elkaar wordt gezet. Een soort mega IKEA kast, alleen dan zonder inbussleutels en niet bedoeld voor bergruimte.

KHOR II is namelijk een theatrale puzzel die leidt tot een adembenemend ‘DIY paviljoen’ dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld personeelsfeestjes, out-of-the-box vergaderingen, concerten en noem maar op. De makers van KHOR II, theatermaker Gert-Jan Stam en architect Breg Horemans (samen ‘TAAT’), dagen jóu en je collega’s op 6 februari uit om het kunstwerk samen op de bouwen!

KHOR II maakte vorig jaar zijn primeur tijdens Cultura Nova, waar het bouwwerk van maar liefst 53 lagen hoog fungeerde als open podium. Menig enthousiasteling betrad het toneel: van coverbands tot jongleurs, van een hiphop dansgroep tot een mindfulness-coach. Kinderen zagen nog een andere mogelijkheid, waar de mannen van TAAT niet aan gedacht hadden. Stam: ‘Zij zagen het paviljoen als een klimtoestel en zaten gelijk op het dak’.

KHOR II gaat om samen doen, met en voor elkaar. Een plek om samen in te spelen, te werken, te doen en vooral een plek om te delen. Steek die handen uit je mouwen en trommel je collega’s op, zodat we er samen een groot succes van kunnen maken! Wil je helpen de KHOR II op te bouwen op 6 februari? Laat het ons dan even weten via info@cmagne.com.