MULTIFUNCTIONELE ACCOMMODATIE BEKKERVELD

In april 2015 krijgt Bekkerveld een Multifunctionele Accommodatie (MAB), waar niet alleen de voetbalvereniging van profiteert, maar de hele wijk van Bekkerveld, andere sportverenigingen die gebruik kunnen maken van de sportzaal, evenals de scholen, die door de week gebruik kunnen maken van de zaal en de velden.

De bouw van de MAB is in volle gang, het hoogste punt van de bouw is vorige week bereikt en daarmee ligt de gemeente op schema voor oplevering van het gebouw eind april.

Maar dan begint het werk voor RKSV Bekkerveld, die als vereniging verantwoordelijk is voor de inrichting en exploitatie van de kantine, de vergaderzalen, de keuken en de multifunctionele ruimtes. Diverse commissies draaien overuren om met leveranciers te komen tot ontwerpen en offertes. Er wordt gesproken met brouwerijen, keukenleveranciers, horecagroothandels, interieurarchitecten en leveranciers van audiovisuele middelen, want zonder bar, interieur, keuken en muziek is er geen kantine.

Dit alles kost geld, want behalve de exploitatie is RKSV Bekkerveld ook verantwoordelijk voor de kosten van de inrichting. Hiervoor hebben we een obligatielening uitgeschreven waarop leden en supporters van Bekkerveld al hebben kunnen inschrijven.

Naast werving onder onze leden zijn we als vereniging op zoek naar bedrijven en particulieren, die Bekkerveld en de wijk een warm hart toedragen en bereid zijn om een bijdrage te leveren om de inrichting van de nieuwe accommodatie mogelijk te maken, want het gebouw wordt van ons allemaal;

Wil je participeren of heb je een creatief idee om op een andere wijze een bijdrage te leveren?

Neem dan contact op met Rob Meisters:

e-mail: rob.meisters@home.nl

telefoon: 06-21838082