LET’S INTRODUCE: MFi B.V. : ‘missing link between man and device’.

“MFi ontwikkelt, assembleert en distribueert wereldwijd niet invasieve fysiologische elektroden/kabel systemen voor het meten van spier en hersenactiviteiten. Onze afnemers zijn fabrikanten van high-end medische meetapparatuur."

"Naast medische producten ontwerpen en assembleren wij kabels voor industriële applicaties kabels Dit kan variëren van enkele stuks tot grotere volumes.

Naast kabelverwerkingsapparatuur beschikt MFi over eigen spuitgietfaciliteiten waarmee o.a. kabels kunnen worden omgespoten. Hiervoor bieden wij (in Nederland vervaardigde) matrijzen (alu of staal) aan tegen zeer geringe investeringskosten.

Met ons team van 7 zeer gemotiveerde medewerkers is de organisatie compact en zijn de interne communicatielijnen kort waardoor we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Doordat we nauw samenwerken met gekwalificeerde toeleveranciers kunnen we voldoen aan de hoge normen op medisch en industrieel vlak. (Om dit nog eens te bekrachtigen is MFi sinds juli 2014 ISO13485 en ISO9001 gecertificeerd voor haar activiteiten).

Ondernemen op ©-mill is voor ons met name interessant vanwege het aanbod in faciliteiten. De ontzorgende functie van het bedrijventerrein stelt ons in staat ons te focussen waar we goed in zijn.

Interesse om een kijkje te komen nemen? Jullie zijn welkom. Loop gerust een keer binnen of bel vooraf. Tot gauw!

MFi bv

Jan Campertstraat 7, unit 0.9

Heerlen

T: 045-8500434

E: info@mfi-bv.nl

W: www.mfi-bv.nl (midden november actief)