LET’S INTRODUCE: PHENOSPEX

Phenospex vervaardigt sensoren bedoeld om de plantengroei te bewaken en monitoren. Onze Sensor PlantEye meet al bewegend de groei van planten door middel van een laserbundel (welke op de plant wordt geprojecteerd). Alle sensoren worden zowel ontworpen als geproduceerd op ons hoofdkantoor te ©-mill.

"Ons klantenbestand bestaat niet alleen uit grote bedrijven zoals Bayer en BASF Monsanto, maar net zo goed uit lokale kwekerijen zoals Rieke, Koster, Hanka of Mosler.

Phenospex werd opgericht in 2011. We werken met 8 medewerkers afkomstig uit zes verschillende landen (Nederland, Duitsland, Spanje, Wit-Rusland, Rusland en Korea). Ons team bestaat uit biologen, natuurkundigen en IT-ers.

©-mill is voor ons de ideale uitvalsbasis. De omgeving ‘an sich’ is prettig en we profiteren van de aanwezigheid van andere interessante medebewoners. Maar ook de prima bereikbaarheid komt ons bedrijf absoluut ten goede.

Voor wie het nog niet wist, ons kantoor is gevestigd in wat we ‘Greenhouse Design’ noemen, een tuinkas, heel ‘groen’ ondernemen dus.

Hier een korte impressie van ons kantoor: http://phenospex.com/2014/07/24/phenospex-moved-to-cmill-in-heerlen/."

Phenospex, gebouw D.