Maatschappelijke Beursvloer Parkstad

De tweede Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet komt er aan! Doet u ook mee?

Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vormgeven?

Is sociaal ondernemen één van uw targets? Wilt u uw onderneming profileren? Wilt u aan klantenbinding en PR doen of wilt u als Parkstadse ondernemer “gewoon iets goeds doen”? In dat geval mag u zeker niet ontbreken op de Parkstadse Beursvloer.

Op donderdag 6 november openen alle Burgemeesters van Parkstad de tweede editie van de Maatschappelijke Beursvloer. Tussen 14.00 en 17.00 uur ontmoeten bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties elkaar in het Parkstad Limburg Stadion.

De Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet! is een regionaal evenement waarbij vraag en aanbod op gebied van maatschappelijke behoeftes, in een informele, dynamische sfeer én met gesloten beurzen worden verhandeld. Dé plek waar maatschappelijke betrokkenheid wordt omgezet in concrete acties.

Voorwaarde voor deelname is dat u vóór 1 november uw aanbod op onze website www.parkstadaanzet.nl aanmeldt.