LET’S INTRODUCE: KIM BERKHOF, BIJ MOOI

“Bij Mooi is een organisatie- en coaching bureau op het gebied van mode. Van de gehele organisatie voor een fotoshoot of evenement, tot imago styling van een persoon, er is heel veel mogelijk.

Bij imagostyling kijk ik niet alleen naar het uiterlijk, maar besteed ik net zo veel aandacht aan het innerlijk. Ja, dat is de enige manier om het op elkaar af te stemmen, uitstralen wie je echt bent!

Sinds 12 augustus jl. ben ik zelfstandig ondernemer, spannend en leuk! Met mijn achtergrond HEAO communicatie en werkervaring binnen de modebranche heb ik mijn droom eindelijk kunnen verwezenlijken. Of beter gezegd, ik kreeg een kans en die heb ik gegrepen. Natuurlijk is het volle bak, zo in het begin, maar dat hoort erbij. Hoe dan ook vind ik het een uitdaging om organisatiespirit samen te voegen met een stukje creativiteit en daar één geheel van te maken.

De keuze om me op ©-mill te vestigen lag voor de hand. Het is een ideale locatie met een prettige sfeer en de mogelijkheid om andere ondernemers te leren kennen. Wat kan ik nog meer zeggen?”

Bij Mooi, Kim Berkhof

Gebouw B, unit 1.06

06-39292350

www.bijmooi.nl