28 AUGUSTUS: C’MASTERBORREL

Doelen, ambities, dromen, innovaties of ‘gewoon’ ideeën zijn drijfveren voor jou als (zelfstandig) ondernemer. Om tot een resultaat te komen, moeten ‘visie’ en ‘doen’ wel met elkaar verbonden worden. Daarnaast is in veel gevallen externe financiering (waaronder krediet, subsidie of een investering) nodig om deze ambitie te realiseren.

"De weg naar externe financiering is tegenwoordig intensief en veeleisend. Maar een gezonde financiering is noodzakelijk voor het realiseren van jouw doel. PNO Consultants kent de route naar publieke en private financiering. Tijdens onze presentatie op 28 augustus zullen wij jullie inzicht geven in financieringsmogelijkheden die bij jullie passen en mogelijk de sleutel vormen tot jullie volgende succes."

Op donderdag 28 augustus zal er weer een C’masterborrel plaatsvinden. De borrel start om 16.00 uur in bedrijfsrestaurant C’licious.

Desiree Koopmans van PNO Consultants zal een interessante lezing over subsidies geven, gevolgd door een vragenrondje, afgerond met een borrel en een hapje waarbij over dit onderwerp nagepraat kan worden.

Je kunt je aanmelden via 045-5719910 of door een e-mail te sturen naar info@cmagne.com.

Graag tot dan!