ZUID-Netwerk OP C-MILL: 1 SEPTEMBER A.S.

Op 1 september a.s. zal de vierde bijeenkomst van het ZUID-Netwerk plaatsvinden op ©-mill. Samen met Creditz Marketing, de organisator van ZUID-Netwerk, wil ©-mill jullie van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst. Creditz en ©-mill bieden speciaal voor de ondernemers op ©-mill 25 kaarten aan voor deze inspirerende bijeenkomst (max. 2 kaarten per bedrijf), dus wees er snel bij.

Het ZUID-Netwerk is een netwerk in Limburg dat in drie jaar tijd is uitgegroeid van een lokaal netwerk naar een regionaal ondernemersplatform met drie edities; Westelijke Mijnstreek, Maastricht Heuvelland en Parkstad. Het netwerkconcept heeft drie doelen, namelijk:

  • Netwerken: Het bieden van een gemoedelijke netwerksetting voor u als ondernemer, met een publiek van beslissers van organisaties uit de regio (twee bijeenkomsten per jaar per regio en één jaarlijks event voor alle deelnemers uit de drie regio’s tezamen);
  • Relatiemanagement: Het bieden van een interessante en onderscheidende gelegenheid voor u als deelnemer om uw relaties te inviteren (gemiddeld 5 gasten per avond). Een vast onderdeel van de avond vormt een inspirerende presentatie van een toonaangevende, vaak landelijk bekende, spreker;
  • Media Aandacht: Voor 2014 hebben WijLimburg.nl, Zuid Magazine en TV Limburg als mediapartner aan ZUID-Netwerk gecommitteerd. Hierdoor worden er niet alleen een aantal fysieke netwerkmomenten maar genieten deelnemers ook van de nodige media-aandacht door bijvoorbeeld naams- of logovermelding online, in print en op televisie.

Op 1 september 2014 vindt de vierde bijeenkomst van het ZUID-Netwerk plaats van 17.30 uur tot 22.00 uur. Op deze avond zal Paul Rulkens, wereldwijd gevraagd spreker en expert op het gebied van het behalen van persoonlijk en zakelijk succes, een voordracht houden. Rulkens brengt meer dan 15 jaar ervaring in internationaal; management met zich mee. Momenteel is hij binnen DSM verantwoordelijk om succesvolle mensen, teams en organisaties wereldwijs nog succesvoller te maken. tijdens de bijeenkomst op 1 september zal hij zijn licht laten schijnen over het onderwerp ‘strategische acceleratie’.

“ZUID-netwerken” is netwerken in een gemoedelijke setting, in een interessant gezelschap en onder het genot van een hapje en drankje. De kaarten kosten € 50,– excl. BTW per stuk.

Speciaal voor de ondernemers op ©-mill bieden ©-mill en Creditz 25 gratis kaarten aan voor de eerste aanmelders (max. 2 kaarten per onderneming). Dus aarzel niet en meld je snel aan!

Aanmelden kan via: info@cmagne.com

Graag tot 1 september!