PINKPOP 2014: CAMPINGGASTEN, ONTBIJT, VRACHTWAGENS EN PARKEREN OP ©-MILL

Ook tijdens Pinkpop 2014 zal ©-mill weer als gastheer optreden.

Zo zal de crew van Pinkpop van dinsdag 3 juni t/m maandag 9 juni gebruik maken van het grasveld achter gebouw D, waar een tijdelijke camping zal komen. Voor deze crew staat er vanaf woensdag 4 juni dagelijks een ontbijt klaar in C’licious (wo t/m vr van 7.00 uur tot 9.00 uur en za t/m ma van 6.00 uur en 9.00 uur). C’licious is dan natuurlijk ook voor de bewoners van ©-mill gewoon toegankelijk.

Tevens zullen de vrachtwagens tijdens het festival op het terrein gestald worden. In het pinksterweekend zal er dan ook gebruik worden gemaakt van een aantal parkeerplaatsen op ©-mill. Uiteraard proberen we ervoor te zorgen dat de Millers hiervan zo min mogelijk overlast hebben.