NIEUWE BEWONER: REPRESENTIN

Kort na carnaval betrokken ze hun nieuwe kantoor, Jelco Ritterbeeks en Daniël Loo van Representin, de digitale uitgaans-agenda van Zuid-Limburg. De start van hun bedrijf is terug te voeren op hun eigen informatiebehoefte.

“Je bent jong, en dan denk je ‘wat gaan we doen vanavond’”, licht Jelco hun verhaal toe. “Internet wordt overspoeld met allemaal losse sites waarop vermaak en entertainment terug te vinden zijn. Allemaal leuk en aardig, maar op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer.”

Vanuit de gedachte ‘dit kunnen we beter’ besloot het tweetal hun eigen variant te bedenken. En met succes. “Welke uitjes je ook zoekt, ons bedrijf brengt alle activiteiten in Zuid-Limburg op 1 website in beeld. Van bowlen tot zwemmen, van koopzondagen tot filmagenda’s of feestjes, Representin biedt een breed scala aan ‘things to do’."

Ook de nieuwe werkplek bevalt uitstekend. “Via via hoorden we van ©-mill”, leggen de compagnons uit. “We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn om precies vijf voor vijf het kantoor van C’Magne binnengelopen. Drie kwartier later gingen we als nieuwe huurders de deur uit.

©-mill is niet alleen aantrekkelijk vanwege de grote variatie aan bedrijven, als startend ondernemers hopen we vooral ook van de andere ondernemers te mogen leren. Hoe dan ook is ©-mill een interactieve omgeving die goed bij ons past en doorgroeimogelijkheden biedt.”

www.representin.nl, gebouw C, unit 1.11