NIEUWE BEWONER: PROMOPRESENT

Vanaf 1 april jl. is ons bedrijventerrein een nieuwe bewoner rijker. PromoPresent, voor nog heel even gevestigd aan de Heerlerbaan 197a heeft haar werkplek verruild voor ondernemen op ©-Mill.

Voor wie nog niet bekend is met dit bloeiende bedrijf: PromoPresent levert een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding, kerstpakketten en relatiegeschenken.

PromoPresent doet meer: “We denken met u mee, presenteren ideeën, ontzorgen en nemen actief deel wanneer u een logo en/of bedrijfsnaam zoekt. Daarnaast besteden we veel aandacht aan MVO”, zeggen Roger, Sharon, Vera en Vivian.

“Ondernemen op ©-Mill lijkt ons een leuke uitdaging. Je zakelijk mogen bewegen in een mix aan variëteit en flexibiliteit en waar veel faciliteiten voorhanden zijn, zien we dan ook een prima keuze. Binnenkort organiseren we een open dag. Uiteraard zijn jullie allemaal van harte welkom. Eerst even settelen, dan de uitnodigingen de deur uit.”

Tot binnenkort!

Team PromoPresent: Roger, Sharon, Vera en Vivian.