©-MILL EN RELIM ….. BETER DOOR WERK!

Relim maakt nu alweer bijna 2 maanden deel uit van het bedrijvenpark ©-mill. Het moet gezegd, het bevalt uitstekend. 12 (leer-) werkplaatsen, te weten metaal- en houtbewerking, assemblage, montage, workforce, workshop, groenvoorziening, kantoordiensten, transport en logistiek, kantine- en schoonmaakdiensten zijn nagenoeg volledig operationeel.

Met name voor onze medewerkers voelde het al snel vertrouwd. ©-mill is dan ook binnen korte tijd onze nieuwe basis geworden van waaruit wij voor deze specifieke regio nog beter invulling kunnen geven aan onze missie: het realiseren van dromen en ambities van onze medewerkers maar ook van onze opdrachtgevers. Dat was ook de reden voor onze keuze voor ©-mill: Onze mensen nóg meer dan al in ons oude pand het geval was, een werkplek bieden midden in de samenleving. Met meer dan 80 verschillende bedrijven en gelegen in een woonwijk voldeed ©-mill uitstekend aan deze voorwaarden.

Elke dag weer merken wij dat het hier wel goed zit en kijken wij met vertrouwen naar de toekomst. Natuurlijk is er nog sprake van een wederzijds gewenningsproces maar dat gaat snel. Kwalitatief goed werk bieden en leveren, aandacht vóór en ontwikkeling ván onze medewerkers zijn de ingrediënten van onze dienstverlening. In een gezamenlijke (krachts-) inspanning met gemeenten, zorgorganisaties en bedrijven dragen wij bij aan het realiseren van dromen en ambities. Dromen en ambities van mensen en organisaties.

Beter door werk is dan ook niet zomaar een slogan, het is ons DNA. Wij nodigen onze mede ©-millers dan ook graag uit om vrijblijvend langs te komen en kennis te maken met de mensen van Relim. Tot gauw!