21 MAART: OPEN DAG FYSIO FACTORY

Diana Schat- Crombach en Bart Wolfs heten jullie aanstaande vrijdag van harte welkom op de open dag van Fysio Factory, gevestigd in gebouw B op bedrijventerrein ©-mill.

Fysio Factory bestaat uit Diana Schat-Crombach en Bart Wolfs. De praktijk bevindt zich op bedrijventerrein ©-mill, in gebouw B. De ingang is bij de zwarte deur met de grote 7 erop. De praktijk is eigentijds ingericht en hun visie geeft ruimte om met u een behandelplan op te stellen.

Naast wat u van een fysiotherapeut kunt verwachten, kunt u bij Fysio Factory ook fitnessen. Vanaf april wordt er tevens gestart met ontbijtfitness. Om 7.15 uur wordt er dan gestart met sporten (onder begeleiding!) en daarna genoten van een gezamenlijk ontbijt in restaurant C’licious. Loopt u voor meer informatie over het fitnessen en het ontbijtfitnessen gerust even binnen.

Speciaal voor Millers heeft Fysio Factory een speciale fitness aanbieding. Deze aanbieding geldt alleen op vrijdag 21 maart tijdens de open dag.

Dus kom vrijdag 21 maart vanaf 16.00 uur gezellig langs voor een hapje, een drankje, meer informatie en de acties!!

Flyer open dag

Voor meer infomatie kunt u ook terecht op www.fysiofactory.nl.