LET’S INTRODUCE: Vivettte Märker, Merk Personeelsdiensten.

“Sinds 1 mei ben ik de trotse eigenaar van Merk Personeelsdiensten. De focus van mijn bedrijf ligt op instroom personeel, werken op uitzendbasis, detachering, payrolling en werving en selectie. Als zzp-er voel ik me prima. Of beter gezegd, zelfstandig ondernemer worden is iets wat ik altijd al ambieerde. Het idee om de stap vanuit een functie in loondienst te maken heb ik nooit kunnen loslaten. Gevolg?

Je komt vanzelf tot nieuwe beslissingen. Ik lach er nu om, maar het is echt waar: op een gegeven moment dacht ik, ‘dadelijk ben ik 50 en dan hoeft het niet meer. Dus Vivette, het is nu of nooit!’

Met meer dan 17 jaar ervaring in de uitzendbranche ken ik het klappen van de zweep. Toegegeven, ik vind het heerlijk, de zoektocht naar de ideale kandidaat voor mijn opdrachtgevers, naar openstaande vacatures, maar ook visa versa- de het vinden van de ideale werkgever voor mijn kandidaat.

Ik denk ook wel dat het mijn enthousiasme is, die aanspreekt. En zo zit ik in elkaar, ergens voor gaan en me niet laten tegenhouden door wat mijn directe omgeving van mijn plannen vindt.

Sinds 1 januari ben ik medebewoner. ©-mill bleek als werkomgeving net zo’n geweldige aantrekkingskracht op me te hebben als de stap om zzp-er te worden. ©-mill is een inspirerende plek, dat voel je. Ik ga graag naar mijn werk en voel me nu al helemaal thuis in deze bruisende omgeving. Super toch?

Ik vind het leuk om jullie te leren kennen. Ben je in de buurt, loop gerust even binnen. Een kop koffie is zo geregeld, en mocht ik druk zijn, dan maken we toch gewoon een afspraak?

www.merkpersoneelsdiensten.nl, tevens te vinden op Linked-In, Twitter en Facebook

Gebouw C, unit 034