22 MAART – WERELDWATERDAG

Onderstaande oproep ontvingen wij van Huub Oostwegel, voorzitter ‘Loop naar de Pomp’. Millers, wie doet er mee aan de 1 Euro actie?

Zoals jullie wellicht weten hebben de Verenigde Naties 22 maart tot WERELDWATERDAG uitgeroepen. Op de hele wereld wordt op die dag aandacht besteed aan één van de grootste problemen van deze tijd namelijk het gebrek aan schoon en zuiver drinkwater.

Jaarlijks sterven er 1,8 miljoen mensen als gevolg van slecht drinkwater. Nieuws waar je niet vrolijk van wordt. ‘Loop naar de Pomp’ wil de bijna 950 werkenden op ©-mill vragen een flesje water (meer flesjes zijn natuurlijk ook prima!) te kopen. Voor 1 Euro per flesje steunen jullie dan het drinkwaterproject en dragen we bij aan een menswaardiger bestaan voor onze medemens in de Derde Wereld. Met ons project kunnen we ieders dorst lessen, en daar zetten we dan ook graag op in!

De flesjes zijn binnenkort verkrijgbaar in C’licious !!