RIET BROUWER COLLECTEERT

Het blijkt maar weer, ondernemers op ©-mill dragen minder bedeelden vaak een warm hart toe. Zo ook Riet Brouwer, onderneemster in gebouw A. Riet steunt ‘De Vrolijkheid’ en zegt er het volgende over…

Het blijkt maar weer; voor ondernemers op ©-mill is maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen een kreet. Zo ook voor Riet Brouwer, ondernemer in gebouw A.

Riet steunt ‘De Vrolijkheid’ (www.vrolijkheid.nl) en zegt er het volgende over…

“Als ondernemer steun ik ‘De Vrolijkheid’ in Echt op allerlei manieren. ‘De Vrolijkheid’ is een organisatie die wekelijks allerlei creatieve activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in het asielzoekerscentrum in Echt. Binnenkort kom ik bij jullie langs met een ‘Vrolijke’ collectebus om een kleine bijdrage te vragen, zodat er meer activiteiten kunnen worden opgezet. Ik hoop van harte op jullie bijdrage, klein of groot, dat maakt niet uit! Alvast hartelijk dank en tot binnenkort!”