AANDOENLIJK NIEUWS: WAT/WIE KNORT ER IN RESTAURANT C’LICIOUS?

Nee, ’le grande dame’ van de Muppet Show – Miss Piggy – had wel andere dingen aan haar hoofd als ons te bezoeken. Dierenliefhebbers als we zijn hebben we daarom iets anders bedacht: Met ingang van medio januari hebben we onze eigen ’Piggy’ oftewel ©-piggy!

‘Spik’, zo heet ons adoptievarken officieel bij hem thuis – woonachtig in een wei op Molenberg – is maar wat blij met ons. Reden voor een opgetogen krulstaart? Alle kliekjes uit ons restaurant gaan naar deze roze viervoeter. Goed initiatief van ons, en voor ©-piggy natuurlijk super lekker.

Over niet al te lange tijd wordt ©-piggy gefilmd en kunnen jullie via ‘het witte doek’ of via Internet kennis met Knorremans maken. Uiteraard houden we jullie omtrent de acteerprestaties van ©-piggy op de hoogte …… knor!!!

Ander nieuwtje: broodjes zijn vanaf nu doorlopend te bestellen. Even bellen, en ze staan een half uurtje later al klaar om te worden afgehaald!

Wil je anders vergaderen? Verschuif je meeting naar C’licious en brainstormen wordt een succes.

Meer info? Mail naar restaurant@c-mill.com of, net zo makkelijk, bel met: 045-5432825!