TEST YOUR PITCH!

Collega-bewoner IncubatorE nodigt haar medebewoners van harte uit. Onder de themanaam Kansen voor starters # 2 ‘Test Your Pitch’ worden startend ondernemers in Parkstad op donderdag 27 februari 2014 gevraagd hun presentatie te testen. Maar ook reeds gestarte ondernemers zijn van grote toegevoegde waarde, dus lees snel meer!

Een goed ‘verkooppraatje’ houden, jezelf geloofwaardig presenteren en laten zien waar jij en je product voor staan en wat jij voor je (toekomstige) klanten kunt betekenen zijn basisvoorwaarden voor succes van je onderneming. Ben jij starter en durf je het aan in het openbaar te spreken om af te tasten of jouw bedrijfsboodschap goed ontvangen wordt, kom maar op!

Uiteraard heeft IncubatorE met ‘Test Your Pitch’ veel meer ogen: feedback krijgen, van publiek en een professionele jury. Het doel? Jezelf testen, leren en verbeteren, zodat je investeerders en klanten over de streep trekt. IncubatorE nodigt niet alleen startend ondernemers uit, ook de aanwezigheid en ondersteuning van ‘doorgewinterde’ MKB-ers op ©-mill wordt enorm op prijs gesteld. Immers, jullie zijn van toegevoegde waarde en jullie kunnen veel voor onze starters betekenen!

‘Test Your Pitch’ is laagdrempelig en gaat uit van het principe klein, krachtig, kansen en kruisbestuiving. Starters worden uitgenodigd hun eigen publiek mee te nemen, en jullie, ondernemers op ©-mill, zijn van harte welkom het ‘samen voor elkaar gevoel’ te versterken en aan onze starters community deel te nemen.

Deelname is gratis. Informatie en/of aanmelden? Stuur een mail naar info@incubator-e.nl, bel 045-7116238 of kijk op www.incubator-e.nl.

Waar? Jan Campertstraat 5, gebouw 7, unit 0.12. Datum: donderdag 27 februari 2014.

IncubatorE is een business incubator voor startende ondernemers op het gebied van duurzame innovatie en nieuw energie. Ze is onderdeel van de kennis infrastructuur Building Integrated High Tech Systems (BIHTS) en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad en gemeente Heerlen.