LET’S INTRODUCE: RELIM

Relim helpt mensen met psychische of psychiatrische beperkingen en een grote afstand tot de arbeidsmarkt om hun dromen en ambities te realiseren. Dat doen ze door sociale activering, zinvolle dagbesteding en het ontwikkelen van werknemers- en beroepscompetenties.

Relim gaat daarbij uit van de vraag – en dus het perspectief – op de arbeidsmarkt en de individuele mogelijkheden en wensen.

Vanaf 1 januari 2014 begroeten wij Relim als nieuwe bewoner op ©-mill, iets waar we ontzettend trots op zijn! Hun nieuwe werkplaats is vanaf 1 januari gevestigd in gebouw D.

Inmiddels wordt er met man en macht gewerkt om de werkruimte op tijd klaar te krijgen voor gebruik. Muurtjes zetten, wanden verven, nieuwe vloeren leggen, kozijnen en deuren schilderen, plafonds plaatsen en nog veel meer.

Wij zijn blij met de komst van de nieuwe huurder. Ook zijn we blij met de toegevoegde waarde die Relim voor jullie als ondernemers kan hebben. Kom daarom zeker een kijkje nemen en laat jullie inspireren!

Relim, gebouw D.