LOCUS TRAINING, COACHING & ADVIES BESTAAT 5 JAAR!

Locus Training, Coaching & Advies bestaat op 1 januari 5 jaar! Hiervan werken we nu 3 jaar met veel plezier op ©-mill.

Vanaf januari hebben we met Melissa, Hetty, Virginie en Peter een vaste kern van 4 personen en een 15-tal mensen die op freelance basis voor ons werken als trainer/coach, behandelaar, adviseur of trainingsacteur.

Naar ©-mill verhuizen is voor ons vruchtbare stap gebleken! Er zijn diverse soorten ‘kruisbestuiving’ tot stand gekomen. Nieuw Eken is met onze huisstijl aan de slag gegaan, Hello Sunshine maakt onze website, binnenkort te zien via www.locustraining.org, Addendo traint on the job in Access en hierdoor bouwen we op maat ons eigen traject-volgsysteem. Ook inhoudelijk zijn er samenwerkingsverbanden ontstaan en werken we samen met MGNS en Riet Brouwer. Last but not least hebben we kort geleden een workshop voor Jobstap verzorgd. Daarnaast zijn ook de informele contacten voor ons van waarde van waarde en gaan we lunchen of uit eten met andere bewoners.

Natuurlijk maken we ook graag kennis met jullie. Kom gerust naar ons feestje op 31 januari (tussen 16.00 en 18.00 uur) in de lounge van ondernemersgebouw A!

Wil je meer weten, loop even binnen, mail of bel, koffie is in een handomdraai geregeld!

Groetjes van ons, team Locus!

Locus Training, Coaching & Advies

Jan Campertstraat 5, 6416 SG Heerlen, T: 045-5113437

info@locustraining.org / www.locustraining.org