LET’S INTRODUCE: LAUNCH IT, BEN VAESSEN

Ben Vaessen: “Launch IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van systemen die meten, analyseren en vervolgens actie ondernemen.

Wij meten bijvoorbeeld afmetingen van producten in een productieproces, inspecteren kleuren, maar meten ook stroom en spanning in datacenters. Inmiddels werken we met een vijftal vaste medewerkers maar maken we – al naar gelang de werkzaamheden die op ons pad komen – ook gebruik van de expertise van freelancers.

We houden ons bezig met high tech materie, en van dit soort bedrijven vind je er in de directe omgeving niet zo veel. Wat onze business ook bijzonder maakt, is dat we werken op het snijvlak van soft- en hardware.

©-mill is een prima plek voor ons bedrijf. Er is veel activiteit en er zijn veel voorzieningen. Met name het industriële karakter van ©-mill past bij ons. Neem nu de buizen die over de weg lopen, dat moeten ze vooral zo houden. Ander groot pluspunt van ©-mill: als verhuurder stellen ze zich flexibel op. Dat hebben we – toen we als gevolg van onze flinke groei diverse keren van unit moesten veranderen – ervaren. Er werd probleemloos meegedacht.”

Launch IT: Gebouw E Unit 10 & 20.