DECEMBERNIEUWS ONDERSTEUNINGSBUREAU TEKST©ARAVAN

Druk, druk, druk? Stress, stress, stress? Pepernoten- en kerstballendrukte? BEL TEKST©ARAVAN!

Wat ruist daar in het struiiiikgewas? … het is een TEKST©ARAVAN!

Waarom stressen, waarom tegen stapels onafgewerkt werk aankijken terwijl de oplossing zo eenvoudig is?

Ondersteuningsbureau TEKST©ARAVAN biedt een effectieve helpende tijdens piekperiodes, ziekte of andere calamiteiten. Is de nood hoog, moet de klus geklaard, Ondersteuningsbureau TEKST©ARAVAN rijdt voor om jullie uit de brand te helpen. Voor een ochtend, een week, zes maandagen, maar net zo goed tijdens avonduren, wanneer een vergadering genotuleerd moet worden bijvoorbeeld of anderszins – bedenk het maar, TEKST©ARAVAN helpt!

TEKST©ARAVAN: Nicolien Bout, 06-43712566 mail: nicolien@tekstcaravan.nl of kijk op www.switch-communicatie.nl.