C’LICIOUS: MULTIFUNCTIONEEL SMAAKVOL!

C’licious is niet alleen als restaurant een prima plek, C’licious is ook als vergaderplek, ontbijtsessie en/of meeting-spot niet te versmaden.

Groot of klein overleg, vier, veertien, veertig, het kan allemaal. Overleggen op ‘hoog niveau’ in onze Chesterfield banken of knusser aan één van onze ‘Ronde Tafels’, onder het genot van een kop heerlijke Blanche Dael koffie kom je nog eens ergens!

We beschikken over een beamer en geluidsinstallatie, dus mocht een presentatie onderdeel uitmaken van je overleg, schuif aan in C’licious en laat brainstormen samengaan met een hapje, drankje of complete maaltijd.

Zijn er plannen voor een etentje, overleg, bijeenkomst, naast het feit dat gedurende de dag onze deuren voor jullie openstaan kan ook ’s avonds worden aangeschoven. We hebben capaciteit tot ca. 130 mensen en spelen hiermee dus ook in op wensen van grotere omvang.

Meer info over de brede inzetbaarheid van C’licious?

Mail naar restaurant@cmill.com of, net zo makkelijk, bel met: 045-5432825! Uiteraard kunnen jullie voor nog meer info ook even binnenlopen bij C’magne.