WHAT’S UP??

24 november as: publieke première ‘the merciless hammond battle’ in Royal Theaters Heerlen: Na een intensieve periode van voorbereidingen is de door Roel Willems van Blend-r gemaakte docu nu ook in de bioscoop te zien!

In de docu ‘The Merciless Hammond Battle’ volgt Willems Limburgs muzikanten Robin Piso (DeWolff) en Thijs Schrijnemakers (Laura Jansen) die het oude Hammond orgel opnieuw elan geven.

De camera volgt het tweetal vanaf hun allereerste concert tot hun laatste memorabele optreden op een destijds snikheet Lowlands. Niet alleen het Limburgse tweetal wordt op bijzondere wijze op de ‘gevoelige plaat’ vastgelegd, Willems brengt met net zo veel passie de enige orgelbouwer van Nederland in beeld, loodst de kijker met dezelfde flair door interviews met gerenommeerde orgelmuzikanten (Spike, Pablo van de Poel, Bertus Borgers, Tren van Enckevort, Carlo de Wijs etc.).

‘The Merciless Hammond Battle’ is veelbelovend en zeker de moeite waard. Wij nodigen eenieder dan ook uit om de film te komen bekijken.

Première vindt plaats op zondag 24 november 2013 om 20.00 uur in de Royal Theaters te Heerlen (www.royaltheaters.nl). Kaarten kosten € 2,50.

Première voor genodigden vindt plaats op het Leids Filmfestival op 9 november. Roel en team: super, proficiat!

Meer info? https://www.facebook.com/TheMercilessHammondBattle