WHAT’S UP???

Webwinkel ondernemerschap: 6 november 15 uur!

Sinds deze maand ligt de organisatie van de 2 maandelijkse webwinkel bijeenkomsten bij Sonny Sieben. Sonny heeft ons ingefluisterd hier met veel plezier de schouders onder te willen gaan zetten. Haal je winkelmandje dus maar vast uit de schappen!

De volgende meeting staat gepland op 6 November 2013 om 15.00 uur in een spreekkamer bij het restaurant met een zéér interessante spreker, Igor Soons van Kantoorartikelen.nl. Hij zal vertellen waarom een goede backoffice van essentieel belang is!

Om registratie etc. gemakkelijk te maken is besloten af te stappen van Linkedin en heeft Sonny een Meetup groep aangemaakt.

Ben je webwinkel ondernemer en heb je interesse? Dan graag aanmelden via: http://www.meetup.com/Webwinkel-bijeenkomst-C-Mill .

De volgende data voor de bijeenkomsten staan ook al gepland. Meer info over sprekers etc. zal later gedeeld worden.

Wil je meer weten, heb je vragen, wil je iets toevoegen of heb je zelf een presentatie in gedachten, iedere (aankomende) webwinkelondernemer is welkom! Aanmelden graag bij sonny@pureminds.nl of via 06-41685447.