WHAT’S UP??

KEEP ORDER!

Die Sascha Teschner toch! Musiceren en ‘knutselen’ op hoog niveau – inclusief een videoclip opgenomen op ©-mill. Drummen?, Diorama?, Diepe dalen?

“Naast het werk binnen mijn eigen internetstudio speel ik al sinds begin 2005 met Circle of Silence. In 2010 zijn er mensen vertrokken en we hebben sindsdien moeten werken aan een nieuwe line-up, waarbinnen ik de gitaar verruild heb om weer te gaan drummen. Welnu, de nieuwe line-up is er en afgelopen maanden namen we daarmee een nieuwe single op: KEEP ORDER!

KEEP ORDER! Gaat over diepe dalen, maar vooral de weg om eruit te komen. In de studio heb ik een diorama opgebouwd waarin een scène uitgebeeld wordt die deze thematiek laat zien. Deze diorama heb ik gefotografeerd en gebruikt als artwork tijdens de uitrol van KEEP ORDER!

Daarnaast wilden we ook beeld bij de single en daarom hebben we een clip opgenomen in en rond ©-mill. Deze clip is meer gericht op de bandleden en de band zelf. Waarschijnlijk is het ook de eerste keer dat een metalband op ©-mill heeft gespeeld.

Intussen hebben we door de buzz rondom KEEP ORDER! weer optredens verzorgd: op Breakfest, D-vers (SPL showscase festival in Sittard), Bunkerpop en als support van oer-Iron Maiden zanger Paul Di’Anno.

Mijn kantoor is dus niet alleen de broedplaats van online communicatie concepten, interaction design enzovoort, maar ook de plek waar de plannen van Circle of Silence bekokstoofd en uitgerold worden.

De video staat op: http://www.youtube.com/user/circleofsilence/videos

Opgelet! Er zijn 2 versies van KEEP ORDER! De versie met het mijnwiel is een alternatieve versie (die overigens wel heel leuk is om te bekijken)”