SPREAD THE WORD:

11 november 2013: Laat je verrassen: opening C’licious! Zoals reeds eerder vermeld zijn we druk met de realisatie van ons nieuwe supergezellige restaurant. Inmiddels zijn we zo ver dat we jullie van nog meer nieuws kunnen voorzien. En wat er nog niet is, volgt uiteraard!

C’licious, where? Voormalige locatie C’Magne, gebouw B, direct bij de deur! Kan niet missen dus!

C’licious, who? Miranda en Bernarda en hun team zorgen ervoor dat het jullie ook op de nieuwe locatie aan niets ontbreekt. Vertrouwde gezichten, vernieuwde kaart en andere heerlijkheden.

C’licious, what else? Wat jullie mogen verwachten op deze ‘©entrale’ meetingplek? Heel veel! Met een nieuwe open keuken en met gelikte faciliteiten wordt vertoeven in restaurant C’licious een ‘delightful’ plekje op ons eigen ‘5-sterrenniveau’. Super sfeer, super lekker eten inclusief veel nieuwe smaakmakers, diverse soorten koffie (latte macchiato liefhebbers, stroop je mouwen op) en noem maar op, ideaal voor afspraken met jullie relaties bijvoorbeeld of om gedurende de dag gewoon een momentje – al dan niet met je laptop of schrijfgerei – te verblijven.

C’licious, dat is lunchen, werken, lunchwerken of werklunchen en dat alles met een grote ‘C’!

Open vanaf 8.30 uur, dus ook voor meteen een vers broodje, wauw!