LET’S INTRODUCE:

Michael Scheffers – ARC Limburg Re-integratie & Financiële coaching

“De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest voor een groot regionaal re-integratiebedrijf in Zuid Limburg. In deze periode heb ik re-integratietrajecten uitgevoerd op het gebied van de WWB, WSW, ZW en de WIA. In de hieraan voorafgaande jaren ben ik werkzaam geweest als casemanager schuldhulpverlening, een zeer dynamische en karaktervormende periode in mijn arbeidscarrière. Ik ontdekte dat het aantal werknemers met geldzorgen en problematische schulden groeit. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de werknemer zelf, maar ook voor diens werkgever.

Naar aanleiding hiervan ben ik gestart met ARC Limburg en houd ik me bezig met ‘Arbeids Risico Consultancy’ / ‘Re-integratie 2de Spoor’ / ‘Financiële Coaching’ als voornaamste diensten. ARC Limburg werkt met name in opdracht van bedrijven en arbeidsdeskundigen, maar op projectbasis ook voor de publieke sector (WSW bedrijf & Gemeenten).

Waarom ©-mill? Laat ik het zo zeggen, eenmaal ©-mill ontdekt was ik meteen verliefd. Niet alleen kende ik het bedrijventerrein al via diverse andere bewoners, groei binnen mijn bedrijf vormde de aanleiding de overstap te maken. Ik deel het kantoor met Peter Haenraets van SOURCE en het bevalt prima deze eerste weken. Wat me opvalt is het enthousiasme bij zowel nieuwe als reeds gevestigde bewoners. Het moet gezegd, ik voel me daar helemaal goed bij.”

ARC Limburg, gebouw A, unit 30