LET’S INTRODUCE:

SOURCE coaching & advies, Peter Haenraets

“SOURCE coaching & advies biedt bedrijven coaching, training en advies gericht op Performance Behaviour, met als doel intern een verbeterslag te maken en aan bewustwording, gedragsverandering en attitude te werken om beter te presteren.

Dat doen we voor een veelheid aan bedrijven, logisch ook, want elk bedrijf is geschikt. Om jullie een voorbeeld te geven richten wij ons o.a. op: persoonlijke ontwikkeling, individuele professionalisering, persoonlijk leiderschap, teamcoaching en het begeleiden van cultuurveranderingstrajecten. Onze werkzaamheden zijn dus heel gevarieerd.

SOURCE coaching & advies is DISC® gecertificeerd en biedt op basis van gerichte assessments maatwerk aan organisaties.

Gestart met werken van huis uit heb ik op 1 oktober jl. de overstap naar ©-mill gemaakt. Nu kende ik de plek al, maar de openheid, de aparte uitstraling, het elkaar vinden en ontmoeten bleef aanspreken. De keuze om te verhuizen naar een werkplek op Molenberg was dan ook prima stap!”

Kom gerust eens kennismaken of neem een kijkje op www.source-coaching.nl

SOURCE coaching & advies, gebouw A, unit 30