NIEUWS DOCUFILM: “Van Philips naar ©-mill- de ontwikkeling van een bedrijventerrein”.

Eerder dit jaar vierden wij met jullie de ruim 60-jarige geschiedenis van ©-mill middels een boekpresentatie en de première van de docu-film “Van Philips naar ©-mill – De ontwikkeling van een bedrijventerrein” gemaakt door Blend-R.

Voor iedereen die helaas niet bij deze première kon zijn is er goed nieuws! Na het fantastische succes van de première is het dan eindelijk zover; de docu-film van Blend-R zal 31 oktober a.s. uitgezonden worden op L1.

De docu-film die Blend-R heeft gemaakt laat de bewogen geschiedenis van bedrijventerrein ©-mill niet verloren gaan en laat mooi zien hoe het bedrijventerrein zich heeft ontwikkeld. De documentaire bevat de (echte!) verhalen van de oud Philipsmedewerkers. Er wordt een goed beeld gegeven van de historie aan de hand van interviews en leuke sketches van (oud)medewerkers.

Ook nieuwsgierig geworden naar de docu-film? Deze zal worden uitgezonden op 31 oktober 2013!

Wat : Docu-film door Blend-R genaamd “Van Philips naar ©-mill – De ontwikkeling van een bedrijventerrein”

Wanneer : Donderdag 31 oktober 2013

Zender : L1

Tijd : 19.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur

Herhaling : Vrijdag 1 november 2013 om 16.30 uur en overdag

Vragen? : info@cmill.com of 045-5719910