SPREAD THE WORD: 1

1 november 2013: nieuwe huisvesting C’licious! We zijn er inderdaad druk mee, met de realisatie van ons nieuwe supergezellige restaurant.

Na C’Magne te hebben uitgezwaaid, de caravan te hebben versleept (wat een klus!), bioscoopstoelen uit de spotlights hebben gehaald (en van popcorn ontdaan) wordt de verhuizing van ons nieuwe restaurant steeds meer een feit.

Wat jullie mogen verwachten? Heel veel! Met een nieuwe open keuken en met gelikte faciliteiten wordt vertoeven in restaurant C’licious een ‘delightful’ plekje op ons eigen ‘5-sterrenniveau’. De nieuwe smaakmakers? Super sfeer, super lekker eten, super koffie en super vla, ideaal voor kleine gesprekjes met jullie relaties of om gedurende de dag gewoon een momentje – al dan niet met je laptop of schrijfgerei – te verblijven. C’licious, dat is lunchen, werken, lunchwerken of werklunchen en dat alles met een grote ‘C’!